Bokning/Kostnad

Att arbeta som transmedium


Det är med stor kärlek jag arbetar som transmedium. Att låta andra sidan få vara en del av mig är det mest fantastiska som går att få uppleva.

Ära vare Ljuset. Ära vare anden. I glädjen kommer också nya tankar.

När man börjar se sitt inre, så kommer också förståelsen för den man är. Tack mina vänner i andevärlden. I glädje föds snällhet. Och snällhet är det vackraste som finns./ Camilla Nilsson


Att  vara en del av anden, är att få en förståelse för den man är, de val man har gjort. Ni är alla påverkade av tidigare inkarnationer. Ibland behöver ni veta varför ni reagerar, som ni själva tror.

Sanningar som ni har trott på, kan plötsligt inte längre existera. 


När ni arbetar fullt ut med er själva, kommer era andliga vänner att vilja få er att förstå. Andevärlden kommer, om ni tillåter, att hjälpa er De ni trodde på, är inte längre relevant, ni börjar ifrågasätta oro. 

Kraftfulla tankar kommer att ge er frid.


Ni ber ofta böner för någon annan. Men det kan vara så att ni behöver be bönen till er själva. 

Det kan till och med vara så, att ni får ta ansvar för den bön ni bad.

Tänk att du ber att någon du knappt känner ska vara mera hälsosam. Då kanske det blir du som får gå igenom de trauman som du bad någon annan att slippa. Ni vet inte varför den människan går igenom det den gör. Det kan vara så att den personen behöver ha det liv den själv har skapat.


Om du inte mår som du  tror man ska, kan det vara väldigt tungt. Att då få en förståelse för egna tankar, är en sådan bekräftelse. När ni arbetar fullt ut med andevärlden, får ni vackra tankar om er själva. 


Kraften får ni i förståelse. När ni vågar lyssna på de vänner ni har i andevärlden. 


Att våga låta andevärlden hjälpa er. 


Glöm inte att tacka dina vänner i andevärlden. När ni tackar så kan de hjälpa till ännu mer. 

Det är nämligen så att andevärlden kommer bara att hjälpa om de får tillåtelse. De gör inga övertramp, stör aldrig.


Har du upplevt fasa. Varit med om att se obehagliga energier. Om man börjar att lyssna på tankar som är otrevliga, så får dessa tankar kraft. Minnen som finns på platser, får plötsligt liv. De kan till och med vara så att du hör röster som inte kommer från ditt inre, röster som kommer utifrån. Då ska man be att dessa röster går. 


Har du tankar om att du är förföljd av onda andar. Känner skräck, rädslor eller tror att du måste rädda andar. Du ser energier som inte tillhör din vanliga sfär. Detta handlar om jordiska skrönor. Gamla berättelser som du ger liv, genom att lyssna. Ett minne.

Be alltid det minnet att gå iväg. 


När du ber minnet att gå i väg, kommer alltid den energin som man tror har fastnat, att hjälpa till. Det handlar om att rensa bort minnen. Kanske är det någon som har haft det väldigt tungt i sitt liv, som bott i huset, där man upplever fenomen. Detta är bara minnen som du som känslig person kan uppfatta. Har du dessutom klärvoajans/klarseende. Kan minnena utspela sig som filmer. Det kan vara att du ser någon se ut genom ett fönster, eller röra sig i köket eller sängkammaren. Då kan du behöva hjälp att släppa minnet. Detta är något du aldrig behöver känna någon som helst rädsla för. 


Att vara ande är att uppleva enorm kraft. Att få möjlighet att hjälpa de man älskar, som fortfarande vandrar på jorden. Det är så fantastiskt.

Glöm inte bort att njuta av ditt liv. I andevärlden finns inget dömande. 

Glöm också allt du lärt dig om hur du ska vara .Inlärda beteenden är inget vi ser på. Den som lyssnar på sig själv kommer att få veta att den lyckades med sin inkarnation.


Tack till alla er människor som orkar se er själva.

Kanaliserad text.


 


 

Camilla Nilsson

Kristoffershemmet 1

565 94 Sandhem


070 3429316

Kärleken till andevärlden

Änglarnas Rum

Camilla Nilsson

Kristoffershemmet 1.

565 94 Sandhem

0703429316