Medial Vägledning

MEDIAL VÄGLEDNINGMedial vägledning/ PrivatsittningBehöver du hjälp att förstå en situation som du befinner dig i. Jag hjälper dig med din fråga/ frågor tillsammans med mina andliga vägledare. Ibland behövs inte några frågor ställas alls, då andra sidan ger svar ändå. Iband händer det, att man  inte får de svar man önskar. Då kan det vara så, att du själv måste ta beslutet.

Andra sidan berättar inte hur du ska leva ditt liv. Det är ju nämligen ditt liv, dina beslut. Men de ger dig gärna råd, eller hjälp som du behöver. 

Ibland talar andevärlden om framtiden, ibland mer om förutsättningar som just du har.


Har du förlorat någon närstående? Att komma till en sittning, kan också vara att få kontakt med någon man älskar som lämnat det jordiska.Att komma till en sittning är också att bli helad.

En privatsittning fungerar även bra på telefon om du bor långt ifrån.


Det är bra, om du har möjlighet att spela in vägledningen på din mobiltelefon. Det kan komma mycket infomation, och det är lätt att glömma. En del av det som kommer fram, kan man också, ibland förstå lite längre fram. Att lyssna på inspelningen,ger också den fina känslan av helande, som de flesta upplever under en session.Andarnas Afton


Jag ordnar seanser i Kristoffershemmet Sandhem. Ni kan då vara 3-6 personer. Meditation, kontakt med nära och kära på andra sidan. Budskap, andlig vägledning. 

När jag arbetar med seanser, låter jag andra sidan tala. Det innebär att alla seanser är individuella. I dessa mindre seanser ,som Andarnas Afton är, får alla något budskap. 


2 timmar.


Det går också bra att ha en seans i hemmet med familjen eller med era vänner. 3-6  personer.

 

2 timmar.  Änglarnas Rum

Camilla Nilsson

Kristoffershemmet 1

565 94 Sandhem

0703429316