Medial Vägledning

MEDIAL VÄGLEDNINGMedial vägledning/ Privatsittning


När jag arbetar, så låter jag andevärlden tala om det som är viktigt för dig. Det kan vara så att du behöver hjälp med något som påverkar dig i ditt liv.  


Har du förlorat någon närstående? Att komma till en sittning, kan också vara att få kontakt med någon man älskar som lämnat det jordiska.


En privatsittning kommer man på själv.


En privatsittning fungerar även bra på telefon om du bor långt ifrån.


Det är också bra, om du har möjlighet att spela in vägledningen på din mobiltelefon. Det kan komma mycket infomation, och det är lätt att glömma. En del av det som kommer fram, kan man också, ibland förstå lite längre fram. Att lyssna på inspelningen ,ger också den fina känslan av helande, som de flesta upplever under en session.Andarnas Afton


Jag ordnar seanser i Kristoffershemmet Sandhem. Ni kan välja själva hur många ni vill vara. Meditation, kontakt med nära och kära på andra sidan. Budskap, andlig vägledning. 

När jag arbetar med seanser, låter jag andra sidan tala rakt igenom mig. Det innebär att det blir mycket kraftfullt. Det innebär också att det blir mycket starkt och går på djupet. Det blir  personligt. Många är de som får den hjälp som de har bett om. Det är inte alla som får budskap på en sådan här seans , ibland är det endast en, eller ett par stycken .Det är de som behöver det som mest. 


2 timmar.


 

 Änglarnas Rum

Camilla Nilsson

Kristoffershemmet 1

565 94 Sandhem

0703429316